IRO SUSHI & TEPPANYAKI BINCKHORST

IRO SUSHI & TEPPANYAKI BINCKHORST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Iro Sushi & Teppanyaki Binckhorst. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 18:32 I love it! Will order in future, for sure)
6 aug 2022 om 21:14 Dragon roll is fantastisch!
31 jul 2022 om 18:53 Heerlijke sushi en sashimi! Vers, knapperig, lekker! Had ruime bezorgtijd genomen. Kwam precies op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar.
31 jul 2022 om 12:10 Heerlijke sushi, en ondanks dat we nogal laat hadden besteld, toch gelukkig nog bezorgd.
28 jul 2022 om 20:51 Bezorging duurde wat lang maar de kwaliteit en smaak waren helemaal goed. En de bezorger opende zelf al gelijk met excuses voor de vertraging. Dat is toch wel een pluspuntje. Meestal melden bezorgers er niets over.
17 jul 2022 om 2:10 Echt heerlijke sushi! Ik blijf bij jullie bestellen
12 jul 2022 om 21:38 Heerlijk gegeten. Goede sushi. Bezorger onvoldoende, onvoorzichtig met het eten omgegaan. Aantal gerechten waren compleet door elkaar geschud
1 jul 2022 om 23:22 Dit was echt top sushi, rijst verhouding top! Vis was vers! Smaken super lekker! Wij hebben eindelijk weer een vaste sushi adresje gevonden helemaal happy :)
15 jun 2022 om 19:45 Perfect!
4 jun 2022 om 20:03 Tweede keer dat we hier bestellen! Deze keer was de bezorging snel en het eten weer heel lekker! Dit was zeker niet de laatste keer dat we hier bestellen, we zijn tevreden.
3 jun 2022 om 0:29 Sushi was echt heerlijk. Bezorging kon wat sneller (50 min)
1 jun 2022 om 11:12 Sushi was heerlijk en op gevraagde tijdstip afgeleverd. De inhoud vd box was helaas wat gehusseld (logistiek proces?), dus presentatie was wat minder dan gehoopt. Evengoed smakelijk gegeten!